Werkwijze&Contact

Flexibel en onafhankelijk

Sinds 2004 is Notten Ins&Outs actief. Na een carrière in de telecom en ICT-sector zet hij zijn kennis en ervaring in bij verbeteren van bedrijfsprocessen bij verschillende opdrachtgevers. Het begon met het begeleiden van Business Process Outsourcing, maar al snel werd het werkveld breder en ben ik actief in de maakindustrie, logistiek, onderwijs&wetenschap, retail, telecom&media, gezondheidszorg en energiesector. Door ervaring in deze diversiteit aan branches heeft Notten I&O het talent ontwikkeld in iedere nieuwe omgeving direct thuis te zijn en te zien wat nodig is om een verbetertraject in gang te zetten. Dat maakt Notten I&O een flexibele en onafhankelijke partner.

KlantenEerst

Uw klant en daarmee het succes en uw bedrijfsresultaat staan bij Notten Ins&Outs voorop.

Practice what you preach

Daarmee kunnen we u helpen en datzelfde kunt u natuurlijk ook van ons verwachten. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zonder poespas of vage beloften. Wij staan met beide benen op de grond en houden van slogans als 'afspraak is afspraak'.

Efficiency en toewijding

Dat levert u tevreden en loyale klanten op. Bij ons geen verborgen kosten, vertragingen of onverwacht meerwerk. Wel een helder voorstel, een duidelijk traject en meetbare resultaten.